Hemmotteluhoidot

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksissa aina 3 cm syvyyten asti. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Molemmat hieronnat mm. laukaisevat lihasjännityksiä käsiteltäviltä alueilta, vilkastuttavat verenkiertoa, poistavat kuona-aineita, lisäävät kudosten hapensaantia, vähentävät kipua, rentouttavat kehoa ja mieltä, lievittävät stressiä, laskevat verenpainetta, ennaltaehkäisevät migreeniä ja helpottavat päänsärkyä.

Hoidon kesto 60 min. 

Alavieskalainen päähieronta

Toisin kuin intialainen päähieronta, tämä tehdään selinmakuulla. Hieronta kohdistuu niskaan, kaulaan, päähän ja kasvoihin. Päähieronta tekee hyvää mikäli kärsii mm. päänsäryistä, migreenistä, purentaongelmista tai huimauksesta. Hieronta on myös  ihanan rentouttavaa.

Hoidon kesto 30 min. 

Imukuppihieronta

Imukuppihieronnassa käytetään erikoismuotoiltuja silikonisia kuppeja. Kun kuppi asetetaan iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Imukuppihieronnassa kuppiin saadun alipaineen avulla hierotaan asiakasta liu’uttamalla kuppia tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen päällä. Tällä vanhalla menetelmällä on hoidettu muun muassa lihas- ja nivelkipuja, lihasten jännitystiloja sekä muita vaivoja.

Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus käsittelyn jälkeen voit havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.

Imukuppihieronta on erittäin tehokasta ja 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Imukuppihieronnassa potilas kokee usein rentoutuvansa ja iho saattaa tuntua lämpimältä hoidon jälkeen.

Imukuppihoidot 45 tai 60 min.