Kasvohoidot ja meikkaukset

Kasvohoito

Kasvohoito on taivaallinen rentoutumisen muoto ja lisäksi se puhdistaa tehokkaasti ihoa, kirkastaa sen sävyä ja saa sen voimaan paremmin.

Kasvohoidossa tehdään aina ensin hoitosuunnitelman ja ihoanalyysi. Molemmat perustuvat ihosi tyyppiin ja kuntoon sekä siihen mitä hoidolla tavoitellaan. Kasvohoitoon sisältyy:

  • Alkupuhdistus
  • Kevyt kuorinta – ihon pinnalta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa
  • Lämmitys – iho lämmitetään, jotta ihohuokoset saadaan laajenemaan epäpuhtauksien puhdistusta varten
  • Mekaaninen puhdistus – epäpuhtaudet, kuten mustapäät ja näppylät poistetaan
  • ( Ultraäänipuhdistus )
  • Hieronta – hieronta rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja auttaa lopputuotteita imeytymään paremmin. Peruskasvohieronta pitää sisällään kasvojen ja decolté-alueen hieronnan.
  • Naamio – naamio imeyttää hoitoaineita tehokkaasti ja sisältää usein paljon iholle tarpeellisia ravinteita. Naamion tarkoitus on rauhoittaa hoidettu iho ja viimeistellä haluttu hoidon tavoite.
  • Seerumi
  • Kasvovoide

Voit tulla kasvohoitoon meikattuna, meikit puhdistetaan alkupuhdistuksen yhteydessä.

Kasvohoidot tehdään englantilaisella Evolve-luonnonkosmetiikkasarjalla. Lyhyesti sarjasta Pompollin sivuilla täällä.

Saat kotihoito-ohjeet ja mahdolliset tuotesuositukset. Ostopakkoa mihinkään ei ole.

Valittavana 45 tai 60 min (60 min hoitoon sisältyy hieronta).

Meikkaukset

Sinä olet kaunis – meikkaus ja opastus

Jokainen meistä on kaunis, mutta omien kasvojen meikkaaminen voi olla haastavaa. Mitkä värit itselle sopii (mm. lämpimät vai kylmät)? Mitä piirteitä korostaa ja mitä häivyttää? Mitä tuotteita tarvitaan? Miten mitäkin meikkiä käytetään?

Sinä olet kaunis- meikkaushetkessä sinulle tehdään upea arkimeikki, jota voit käyttää päivittäin. Tuotteita käytetään niin vähän kuin mahdollista ja meikkaus pidetään mahdollisimman yksinkertaisena. Samalla kuitenkin korostetaan parhaita piirteitä ja tuodaan esiin luonnollinen kauneutesi.

Tuotteina käytetään pääasiassa ihoa hoitavaa, luonnonkosmetiikkasarjaa Lily Loloa. Saat kotiin kattavat ohjeet ja tuotesuositukset, ostopakkoa ei ole. Mikäli kuitenkin haluat tuotteita itselle ostaa, saat -20% alennusta meikkituotteista. Lyhyesti sarjasta Pompollin sivuilla täällä.

Anna kauneutesi näkyä!

Juhlameikki koemeikillä

Juhlameikki on erilainen kuin arkimeikki. Se saa olla näyttävämpi, sen pitää toimia valokuvissa ja kestää koko päivän. Juhlameikki voidaan tehdä juhlaan kuin juhlaan.

Juhlameikkiin kuuluu aina koemeikki. Koemeikin tarkoitus on selvittää mm. mitkä värit sinulle sopivat tai millainen meikkityyli on juuri sinun juttusi. On hyvä myös nähdä ihotyyppisi ja aiheuttaako jokin tuote esimerkiksi allergisen reaktion. Koemeikin tarkoitus on siis tehdä itse juhlapäivästä helpompi. Pystyt luottamaan, että meikki toimii, on sinun näköisesi eikä aiheuta ihoreaktioita. Eikä aikaa juhlapäivänä mene tämän kaiken selvittämiseen.

Morsiamille on erikoisuutena kauneuspaketti, jonka voi itse rakentaa toivomistaan palveluista, näille lasketaan tarjous paketista riippuen. Tsekkaa Morsiamen kauneuspakettilomake.