Ale!

Kasvosaippua AC Detox, teepuuöljy & aktiivihiili

10,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ac kasvot Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kolme Cosmetics teepuuöljy& aktiivihiili kasvosaippua syväpuhdistaa ja eliminoi tulehduksia luonnollisesti. Tämä kasvosaippua poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa.

  • Aktiivihiilijauhe kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja imee samalla iholle kertynyttä kuonaa ja kemikaaleja.
  • Teepuuöljy on antiseptinen, antibakteerinen ja ihoa puhdistava 100 % eteerinen öljy, joka auttaa vähentämään mustapäitä ja finnejä ja tasapainottaa talineritystä.
  • Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Ihoa syväpuhdistava ja aktiivihiiltä ja teepuuöljyä sisältävä mineraalipitoinen ja luonnollisesti puhdistava suolasaippua kasvoille. Merisuola vähentää luonnollisesti tulehduksia ja poistaa tehokkaasti näppyjä. Mukana tulevan pesulapun avulla puhdistat ihon tehokkaasti ja annostelet saippuaa sopivan määrän. Kolme Cosmetics kasvosaippua sopii myös meikinpoistoon. Raikas tuoksu teepuuöljyn ja sitruunaruohon 100% eteerisistä öljyistä.

Aktiivihiili-suolasaippua vetää puoleensa epäpuhtauksia iholta ja merisuolan sisältämät mineraalit (mm. magnesium ja kalium) saavat aikaan osmoottisen paineen, jolloin vesi ja ihon ravinteet nousevat alemmista ihokerroksista pintaan. Iho pysyy kosteutettuna, ja sileänä.

Lue valmistajan blogiteksti teepuuöljyn hyödyistä ihonhoidossa.

Aktiivihiilen tutkittu teho perustuu sen hiukkasten erittäin suureen pinta-alaan, jolla on kyky absorboida ja imeyttää ihon pinnalta epäpuhtauksia, sekä likaa ja saasteita, joita kertyy ympäristöstä.  Aktiivihiilellä on tulehduksia hillitsevä ja antibakteerinen ominaisuus ja sopii siksi erityisesti akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Huom! Korkean merisuolapitoisuuden saattaa kirvellä jos iho on rikki.

Parhaan ja hellävaraisimman puhdistuksen saat käyttämällä mukana tulevaa pesulappua. Kestopesulapussa on kaksi puolta: kuorivampi froteepuoli (bambu-puuvillasekoitetta) ja pehmeä flanellipuoli (paksua kierrätyspuuvillaa). Sopii erinomaisesti myös meikinpoistoon.

Käyttöohje: Kostuta kasvot ja pesulappu kauttaaltaan lämpimällä vedellä ja levitä lapun avulla saippuaa kasvoille hellästi pyöritellen. Varo silmiä. Huuhtele lämpimällä vedellä. Kestovanulapun voit samalla kertaa pestä kasvosaippualla ja jättää kuivumaan saippuan päälle. Suosittelemme kasvolapun pesua välillä 60 asteessa.

Ainesosat: Merisuola, kookosöljy (luomu, kylmäpuristettu & elintarvikelaatuinen), vesi, rypsiöljy (kotimainen & elintarvikelaatuinen), tali (luomu, kotimainen & elintarvikelaatuinen), risiiniöljy, bentoniittisavi, aktiivihiili, eteeriset öljyt: teepuu & sitruunaruoho

Ingredients: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Rapeseedate, Sodium Tallowate, Sodium Castorate, Montmorillonite, Activated Charcoal, Melaleuca Alternifolia Oil, Cymbopogon Citratus Oil.

Allergeenit luonnollisissa eteerisissä öljyissä: Citral, Geraniol, Linalool, Limonene