Nurme FACIAL FOAM with rose hydrosol 150ml

15,80 

Ruusu- kasvojen puhdistusvaahto on tehokas tapa meikinpoistoon. Et tarvitse vanulappuja tai ihoa ärsyttäviä voiteita. Vaahto tuoksuu ihastuttavalta ja sopii myös nuorelle iholle.

Varastossa

Kuvaus

Ruusu- kasvojen puhdistusvaahto on uudenlainen, tehokas tapa meikinpoistoon. Vaikka olisit kuinka väsynyt iltaisin, ihonhoitoon riittää aina energiaa! Se käy niin helposti uuden ruusu puhdistusvaahdon avulla. Et tarvitse vanulappuja tai ihoa ärsyttäviä voiteita. Vaahto tuoksuu ihastuttavalta ja sopii myös nuorelle iholle.

KÄYTTÖ: Pumppaa 1-2 painallusta kämmenelle, ja hiero vaahto iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä. Kasvosi ovat puhtaat ja olet valmis jatkamaan päivittäisiä rutiinejasi. Voit viimeistellä puhdistuksen kasvovedellä ja levittää iholle ihotyypillesi sopivan voiteen. Mikäli vaahtoa joutuu silmiin, huuhtele heti runsaalla vedellä.

Vegaaninen.

INCI: Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Water, Sodium Cocoamphoacetate**, Glycerin*, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Citric Acid *From vegetable source ** Ecocert approved ingredientPyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.

Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna valolta.