Ale!

Original Palasaippua Nettlemary

9,10 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): saippua nettlemary Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Raikkaan yrttinen palasaippua käsille ja vartalolle, Toxfree Original Saippua, Nettlemary. Paino n.80g

  • Sisältää ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa, kotimaista nokkosta.
  • Virkistävä ja raikas tuoksu rosmariinin ja laventelin eteerisistä öljyistä.
  • Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Original Palasaippua on hellävaraisesti pesevä saippua käsien ja vartalon pesuun. Sen vaahto on hienojakoinen ja saippualla voi pestä kädet monta kertaa päivässä sen kuivattamatta ihoa. Hienon vaahdon ansiosta Original Soap sopii myös loistavasti sheivaukseen. Palasaippua on emäksinen ja siksi sen pinnalla on bakteerien mahdotonta selviytyä.

Raaka-aineista 95% kotimaisia:
Original Palasaippua on todellinen zero waste-tuote ja hatunnosto perinnesaippualle sekä kotimaisille raaka-aineille.  Eksoottisten öljyjen (mm. palmuöljy) sijaan saippuan pääraaka-aineina toimii suomalaiset raaka-aineet: , ylämaankarjan luomu tali ja rypsiöljy.

Tali sisältää monia iholle hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, vitamiineja, kuten A, D ja K ja on ehdottomasti hellävaraisimpia rasvoja mitä saippuanvalmistuksessa voi käyttää. Tali on otettu hyötykäyttöön kiertotalouden periaatteita noudattaen. Lue lisää valmistajan sivuilta täältä.

Ainesosat: ylämaankarjan tali (luomu, kotimainen & elintarvikelaatunen), vesi, rypsiöljy (kotimainen & elintarvikelaatuinen), kookosöljy (luomu, kylmäpuristettu & elintarvikelaatuinen), kotimainen taloussokeri, vihreä savi, kotimainen nokkonen, eteeriset öljyt: rosmariini & laventeli

Ingredients: Sodium Tallowate, Aqua, Sodium Rapeseedate, Sodium Cocoate, Sucrose, Illite, Urtica Dioica, Rosmarinus Officinalis Oil, Lavandula Angustifolia Oil.

Allergeenit luonnollisissa eteerisissä öljyissä: Geraniol, Linalool, Limonene