Ale!

Original Palasaippua Sensitive

9,10 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): saippua sensitive Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kermaisesti vaahtoava ja miedosti pesevä palasaippua herkälle iholle. Sopii koko perheelle. Paino n.80g

  • Kauramaidon ja hunajan ansiosta iho ei ärsyynny ja kuivu pesun aikana.
  • Hajusteeton, sopii herkälle ja atooppiselle iholle.
  • Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Kauramaito ja hunaja tuovat saippuaan erittäin mietoja peseviä ainesosia. Kaura pehmentää ihoa ja lievittää ärsytystä ja punoitusta. Kauran ihoa rauhoittavan ominaisuuden ansiosta saippua sopii hyvin myös erittäin kuivalle, ärtyneelle tai kutiavalle iholle.

Original Palasaippua on hellävaraisesti pesevä saippua käsien ja vartalon pesuun. Sen vaahto on hienojakoinen ja saippualla voi pestä kädet monta kertaa päivässä sen kuivattamatta ihoa. Hienon vaahdon ansiosta Original Soap sopii myös loistavasti vartalon sheivaukseen. Palasaippua on emäksinen ja siksi sen pinnalla on bakteerien mahdotonta selviytyä.

Raaka-aineista 95% kotimaisia:
Original Palasaippua on todellinen zero waste-tuote ja hatunnosto perinnesaippualle sekä kotimaisille raaka-aineille.  Eksoottisten öljyjen (mm. palmuöljy) sijaan saippuan pääraaka-aineina toimii suomalaiset raaka-aineet: , ylämaankarjan luomu tali ja rypsiöljy.

Tali sisältää monia iholle hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, vitamiineja, kuten A, D ja K ja on ehdottomasti hellävaraisimpia rasvoja mitä saippuanvalmistuksessa voi käyttää. Tali on otettu hyötykäyttöön kiertotalouden periaatteita noudattaen. Lue lisää valmistajan sivuilta täältä

Saippua kestää huomattavasti kauemmin kun säilytät sen ilmavasti ja se pääsee kuivumaan käyttökertojen välissä.

Ainesosat: ylämaankarjan tali (luomu, kotimainen & elintarvikelaatunen), vesi, rypsiöljy (kotimainen & elintarvikelaatuinen), kookosöljy (luomu, kylmäpuristettu & elintarvikelaatuinen), kotimainen taloussokeri, kauralese  (kotimainen & elintarvikelaatuinen), hunaja (kotimainen & elintarvikelaatuinen)

Ingredients: Ingredients: Sodium Tallowate, Aqua, Sodium Rapeseedate, Sodium Cocoate, Sucrose, Avena Sativa Kernel Meal, Mel