Ale!

Syväpuhdistava puhdistusmaitopulveri, zeoliitti 140ml

16,10 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kaurasilkki-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Toxfree Syväpuhdistava Puhdistusmaitopulveri Zeoliitti puhdistaa luonnollisesti ja tehokkaasti epäpuhtaudet syvältä iholta. Sopii kaikille ihotyypeille ihonpuhdistukseen, erityisesti epäpuhtaalle sekaiholle. Mieto teepuuöljyn ja greipin tuoksu virkistää samalla mieltä. Suosittelemme meikinpuhdistusta (esim. öljypuhdistus) ennen puhdistusmaitopulveria (etenkin voimakkaille silmämeikeille).

 • ZEOLIITTI
  Zeoliitti on todellinen detox-jauhe ja supistaa ihohuokosia tehokkaasti. Zeoliitin negatiivinen varaus vetää puoleensa epäpuhtauksia iholta. Käyttämämme zeoliitti (Zeolite Clinoptilolite) on premium-laatuista ja elintarvikkeeksikin kelpaavaa (siinä ei ole mitään lisättyä). Zeoliitti on luonnollisesti esiintyvä vulkaaninen mineraali, joka muodostui miljoonia vuosia sitten, kun laava ja tuhka sekoittuivat meriveden kanssa.
 • TEEPUUÖLJY
  Puhdistaa ihoa luonnollisesti. Teepuuöljy on antimikrobinen ja tulehduksia hillitsevä ja sopii siksi erityisesti epäpuhtauksista kärsivän ihon hoitoon.

MITÄ HYÖDYT :

 • Puhdistaa kasvoilta lian ja epäpuhtaudet ilman ihon voimakasta kuivumista. Zeoliitti on syväpuhdistavuudeltaan samaa luokkaa aktiivihiilen kanssa, mutta ilman sotkua!
 • Kuorii tehokkaasti kuolleet ihosolut ja supistaa ihohuokosia.
 • Ekologinen ja hyvin säilyvä kuivatuote. Saat kaikki luonnon ainekset tuoreena käyttöön ilman säilöntä-tai täyteaineita. Vegaaninen.

Lue valmistajan blogiteksti puhdistusmaitopulvereista täältä

KUINKA KÄYTTÄÄ?

 1.  Kaada pieni määrä pulveria kämmenelle (n. 1tl)
 2. Lisää vettä (n. 1tl) ja hiero käsien välissä tahnaksi (sopivan määrän löytäminen vaatii hieman totuttelua). Voit myös kokeilla vain kastella toisen käden kauttaaltaan ja hieroa käsiä vastakkain kunnes pulveri ja kosteus muodostavat puhdistusmaidon. Jos haluat lisää hellävaraisuutta puhdistukseen, voit lisätä muutaman tipan öljyä sekoitusvaiheessa.
 3. Hiero kevyesti kasvoille ja huuhtele. Viimeistele kasvot kasvovedellä ja suosikki-kasvovoiteellasi.

PULVERI TOIMII MYÖS NAAMIONA!

Voit valmistaa puhdistusmaitopulverista myös syväpuhdistavan kasvonaamion. Tällöin jauhetta kannattaa annostella hieman enemmän.

Syväpuhdistava & detox- naamio:

2tl zeoliitti puhdistusmaitopulveria + 2tl vettä

Sekoita ainekset pienessä astiassa ja levitä puhdistetuille kasvoille naamiosiveltimellä tai sormin.  Anna vaikuttaa 10-15min. Huuhtele.

Ainesosat: Zeoliitti, Kaurasilkki (Colloidal Oat), Eteeriset öljyt: teepuu ja greippi

Ingredients: Zeolite Clinoptilolite, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Citrus Aurantium Bergamia, Melaleuca alternifolia oil

Allergeenit: Limonene & Linalool