Ripset ja kulmat

Hennakulmat

Hennalla värjätyt kulmakarvat saavat kulmakarvat näyttämään tuuheimmilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Henna-väri pysyy karvoissa jopa 6 viikkoa, ja ihossa 1-2 viikkoa.

Henna ei sisällä lyijyä, ammoniakkia eikä vetyperoksidia.
Valikoimaan kuuluu 6 eri väriä, jokaiselle ihosävylle ja karvoille löytyy juuri oikea sävy.

YumiLashes – ripsien kestotaivutus

YumiLashes korostaa sinun omia ripsiäsi. Ainutlaatuinen kestotaivutusmenetelmä saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes -käsittely kestää 8-12 viikkoa (ripsien normaali elinkaaren pituus). Hoito uusitaan yleensä 8-12 viikon välein. Käsittelyyn sisältyy aina ripsien kestovärjäys sekä seerumihoito, joka hellii ja suojaa ripsiä käsittelyn jälkeen. Käsittely sopii myös herkille silmille.

Hoito kestää 60-75 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti. Samalla voidaan tehdä myös kulmien värjäys+muotoilu tai YumiBrows kulmien laminointi.

YumiLashes ja YumiBrows hoito-ohjeet

  • Älä kastele ripsiä tai kulmakarvoja 48 tuntiin, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Hoida ripsiäsi tai kulmakarvojasi 1-2 päivässä kosteuttavalla ja ravitsevalla, värittömällä Yumi-hoitomaskaralla. Ripset ja kulmat pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina, sekä ryhdikkäästi asennossa, kun niiden kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi ja kulmakarvojasi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät oikeuksiinsa.
  • Uuden YumiLashes käsittelyn voi tehdä n. 8 viikon kuluttua.
  • Uuden YumiBrows käsittelyn voi tehdä n. 6 viikon kuluttua.

YumiBrows – kulmien laminointi

YumiBrows menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan ja käsittely kestää 4-6 viikkoa. Käsittely korostaa kauniisti omia luonnollisia kulmakarvoja, tuoden ne paremmin esille. Käsittely ei vain muotoile, vaan myös ravitsee ja hoitaa kulmia.

Kestovärjäykset ja kulmien muotoilu

Ripsien- ja kulmien kestovärjäyksellä sekä kulmien muotoilulla saat näyttävyyttä silmiisi ja ryhtiä katseeseen nopeasti. Kulmakarvojen oikea muoto kohottaa ilmettä ja antaa raamit kasvoille ja silmämeikille.

Värjäykseen käytetään Refectocil:n tuotteita, joita on saatavilla joissain väreissä myös sensitive-kasviväreinä.