Tuotesarjat

Kosmetiikka

Uoga Uoga

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman prosessoimatonta luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä, kosmeettisia savia, liettualaisia yrttejä, puhtaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, arvokasta meripihkaa – jota kutsutaan myös Itämeren kullaksi – ja tuoreita marjoja. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”marja marja”.

Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. Yritys on kasvanut yhdeksi maansa johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista. Tuotteet kehitetään, suunnitellaan ja tuotetaan heidän omissa tiloissaan Liettuassa. Kaunista ja herkullista tuorekosmetiikkaa Itämeren rannalta.

Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja Soil Association, COSMOS Natural / Organic -sertifioituja.

Evolve

Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve Organic Beauty on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön, jotta tuntisit olosi terveemmäksi ja voisit valita luonnollisen vaihtoehdon.

Nurme

Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Nurme on viroa ja tarkoittaa niittyä.

Nurme ei tee kompromisseja, kun kyseessä on tuotteiden raaka-aineet tai laatu. Jokainen saippua, kynttilä ja öljy ovat käsintehty parhaista raaka-aineista, ilman mitään ylimääräistä. Virolaisten kukkien ja kasvien lisäksi käytetään kallisarvoisia öljykasveja, jotka auttavat ihoa selviytymään pohjoisen ankarasta talvesta.

Kuten kukilla ja kasveilla, jokaisella tuotteella on oma luonteensa. On herkkää kamomillaa, voimakasta katajaa, romanttista laventelia ja villiä kookosta. Ja kaikki ne ovat niin hellävaraisia, mietoja, puhtaita ja juuri oikeissa suhteissa – pitämään huolta ihostasi ja aisteistasi. Jokaisessa pullossa ja laatikossa on hieman kedon sielua ja tunnelmaa.

Meikit

Lily Lolo – meikit

Lily Lolon tuotteet valmistetaan käyttämällä vain sellaisia ainesosia, jotka ovat osoittautuneet ravitseviksi ja ihoa suojaaviksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että et koskaan löydä Lily Lolon mineraalimeikeistä haitallisia kemikaaleja kuten parabeeneja ja ftalaatteja, synteettisiä hajusteita, väriaineita tai mitään sellaista mikä ei ole hyväksi sinulle ja ihollesi. Raaka-ainelistat on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisina ja hoitavina.

Olipa ihosi kuiva, öljyinen tai mitä tahansa siltä väliltä, Lily Lolon mineraalimeikit antavat kevyen, virheettömän ja viimeistellyn pinnan, ihoa tukkimatta tai sitä ärsyttämättä. Lily Lololla uskotaan siihen, että moderni kauneus ilmenee monissa muodoissa, minkä vuoksi he ovat luoneet tuotteita kaikenlaisille naisille heidän tyyliinsä, ikäänsä, ajatuksiinsa tai ihonväriinsä katsomatta. Nykyään Lily Lolo valmistaa mineraalimeikkien ohella myös laadukkaita puristemeikkejä.

Sarjan perustajasisarukset ovat erityisen ylpeä Lily Lolon Cruelty Free -sertifikaatista, joka takaa sen, ettei valmiita tuotteita tai niihin käytettyjä raaka-aineita testata eläimillä missään vaiheessa.

Jalkahoito ja sukat

Pedibaehr

Pedibaehr on jalkahoitotuotteisiin erikoistunut sarja, josta löytyy tuotteita niin kovettumiin, kuiviin jalkoihin kuin koviin kynsiinkin.

DeoMed -sukat

Terveysvaikutteisia DeoMed®-sukkiaon valmistettu Puolassa jo vuosikymmenien ajan ja niiden laadunkehitykseen osallistuu terveysalan raudanlujia ammattilaisia. 

DeoMed®-sukkien erityisominaisuudet:

 • antibakteerinen
 • puristamaton
 • saumaton
 • hyvä istuvuus ja valumaton
 • antimikrobinen käsittely
 • auttaa kosteuden siirtymistä iholta
 • suojaa hankaumilta
 • hiostamaton
 • ennaltaehkäisee hajuhaittoja

DeoMed®-sukkia suositellaan erityisesti:

 • diabeetikoille
 • jalkasienen aiheuttamiin ongelmiin
 • henkilöille, joilla on jaloissa atooppisuutta
 • henkilöille, joilla on verenkiertohäiriöitä jaloissa
 • henkilöille, joilla on taipumusta liialliseen hikoiluun tai turvotukseen
 • kaikille, jotka välittävät jalkojensa hyvinvoinnista ja terveydestä.